Den anerkendte uddannelse i sanseintegration udbydes nu på dansk og i Danmark. Uddannelsen er ergoterapeutisk udviklet og er en kvalificeret uddannelse for fagpersoner i sanseintegration. Modulerne skal tages i kronologisk rækkefølge.

Efter tilmeldingen modtager du en faktura, og din tilmelding er først endelig, når fakturaen er betalt. Hvis du tilmelder dig modul 1, 2 og 3 på én gang, kan du få kurset til en nedsat pris. Det samme er gældende for tilmelding af modul 4, 5 og 6.

Moduler samlet

Pris samlet

Pris samlet
Pris samlet
Prisændringer kan forekomme

Praktisk information om online-forløb

Modul 1, 2, 4 og 5 er et online-forløb og kører som selvstudie. Du bestemmer selv, hvornår du vil følge forløbet og er således ikke afhængig af at få kurset til at passe ind i vagtskema eller arbejdsdag. Modul 1 og 2 skal være gennemført inden afholdelsen af modul 3, og modul 4 og 5 skal være gennemført inden afholdelse af modul 6.

Tidsmæssigt skal der afsættes ca. 30 timer til modulet, hvoraf de ca. 20 timer er til afspilning af modulet og dertil kommer ca. 10 timer til opgaver.

Praktisk information om de fysiske forløb

Modul 3 og 6 er forløb på fire kursusdage med fysisk fremmøde. Udover ny viden og praktiske øvelser får deltagerne også mulighed for at afklare eventuelle spørgsmål fra online-forløbene, praktiske spørgsmål til vurderingerne, fælles erfaringsudveksling og praktisk træning på de børn, som også kommer på kurset
 
Bemærk at kurset afholdes på engelsk, men assisteres af danske undervisere.

Prisen inkluderer forplejning i dagtimerne på de fire kursusdage, men logi og forplejning herudover er for egen regning.
Ved tilmelding til modul 3 og 6 hører du automatisk mere om, hvor kurserne afholdes og får mulighed for at bestille overnatning.

TILMELDING

Tilmeld dig modulerne herunder


Modul 1
Modul 2
Modul 3
Modul 4
Modul 5
Modul 6