Ja – man skal være ergoterapeut eller fysioterapeut for at deltage på kurset. Det er vedtaget for at sikre, at alle deltagere kan være med, da kurset forudsætter en god og grundlæggende viden om krop og sanser.

Ja – det skal man. Det er både for at sikre et fælles udgangspunkt men også et fælles ordforråd.

Ja – det skal man. Det skal man for at sikre, at den nødvendige viden er til stede efterhånden som kurserne bliver gradvist mere specifikke og avancerede omkring tests og vurderinger.

Det er endnu ikke fastsat, men vi forventer at kunne offentliggøre forløbene i løbet af sommeren 2022.

Som udgangspunkt henvender uddannelsen sig terapeuter som arbejder med børn. Selve undersøgelserne og den nye SI-test omhandler også børn, og derfor er der også børn med på modul 3. Selv om man ikke arbejder med børn, kan man godt tage selve uddannelsen og bruge den samme viden i forhold til f.eks. borgere med demens eller lignende tilstande.

Til hvert online-modul skal du beregne ca. 30 timer. Hvert modul varer ca. 20 timer, som du kan tage, når det passer dig i perioden og dertil lægges ca. 10 timer til tilhørende opgaver/aktiviteter.

Online-kurserne modul 1 og 2 er oversat og indtalt på dansk.
Modul 3, som er med fysisk fremmøde afholdes af Zoe Mailloux på engelsk men assisteres af de to danske undervisere, Betina Rasmussen og Julie Broge.

· Prisen inkluderer forplejning i dagtimerne på de fire kursusdage. Logi og forplejning herudover er for egen regning.
· Dertil kommer to bøger som anbefales som supplerende litteratur

· Sensory Integration and the Child af Dr. A. Jean Ayres
· The Clinician's Guide af Schaaf & Mailloux